No to ja Was chyba zaskoczę. Auto z grudnia 2007 jak kupowałem półtora roku temu było na liczniku 42tys a teraz jest 52tyś, alem najeździł kilosów ops:
Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
siemka ja właśnie kupiłem octavkę do poruszania się po Danii, rok końcówka 1999 przebieg 443500 :-) myślę że to w miarę normalny przebieg jak na te lata dodam, że jak szukałem auta to tu takie przebiegi to na porządku dziennym, aż się na początku przestraszyłem, ale potem mnie uświadomili że tu nie kręcą i każde auto można sobie sprawdzić w necie po tablicach rej. w sumie myślę, że tylko u nas w PL mamy auta 13-14 letnie z przebiegami do 180tyś hehe
Koleżanka z pracy ma OI 1.6 AKL z 1999r. z przebiegiem 392tys. (dzisiaj sprawdzane ) z czego niemal 300tys. na LPG. Dojeżdża codziennie w jedną stronę ok. 45km codziennie do pracy. Silnik bez remontu, hula aż miło! Dlatego żałuję, że powoli coraz miej jest nowych aut z prostymi konstrukcyjnie jednostkami... A niestety TSI nie ufam
Ja kupiłem Octavię I 1.9 TDI 90KM ALH z 2004 grudzień od I wł. w marcu tego roku. Książka serwsiowa prowadzona do 216 tyś km a ja mam dziś 230 867km przejechanych bez żdnych większych napraw. Wszystkie czynności tylko obsłogowo - serwisowe. Napawa mnie to optymizmem ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Te sam silnik co u nas, więc daje nadzieje na milion
Pomijając czy to fake czy nie...zastanawiałem się co się dzieje na licznikach VW Golf'a IV, Passka B5, Octavii I, Seata Toledo po przekroczeniu bańki i oprócz zaspokojenia ciekawości mam teraz rozkminę dotyczącą tych kreseczek, bo zawsze myślałem że pojawi się po prostu jedno zero i licznik zacznie bić od początku, a tu jakieś kreseczki.
Jak wystawiłem aukcję to pierwszy telefon był poniżej minuty od pojawienia się aukcji, łącznie przez pierwsze 40 min były 4 telefony, ale drugi dzwoniący przyjechał w ciągu 30 min z pieniędzmi
Jak wystawiłem aukcję to pierwszy telefon był poniżej minuty od pojawienia się aukcji, łącznie przez pierwsze 40 min były 4 telefony, ale drugi dzwoniący przyjechał w ciągu 30 min z pieniędzmi
Wyścig po "nie kręconą" furę, bardziej ekscytujący niż po czyste złoto :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez trooper
ja jechałem raz w taxą z 1,6 75km, lekko ponad 800 kkm na blacie, i dziadek zapewniał że nie kręcona
Hehe. Trudno żeby np. z 1 200 000km. kręcił na 800 000km. :wink:
Komentarz